Svettig

Jag ar sa sjukt svettig nu.
Efter knappt 3 timmars somn i natt gav vi oss idag ivag till en strand nagra kilometer bort. Idag har varit den varmaste dagen hittills, sa jag ar ratt sa saker pa att jag brant mig lite, men det ar val sant man far tala :)

Ikvall ska vi forsoka ta oss till en stad 4 mil bort for lite shopping och slapptid. Inte mycket till fest idag dock da vi sovit ca 7 h de senaste 2 dygnen och vill vila upp oss lite infor det sista dygnet har.
Ska bli jattekul att komma hem och ladda upp alla bilder och visa er. Kommer nog dessvarre aldrig kunna beskriva den galna stamning som uppstar har om natterna. Det ar helt ofattbart.

Helt ofattbart ar det ocksa att om bara lite drygt en vecka flyttar jag till Oslo. Pa torsdag ska jag och Edvard dit over dagen och ga pa lagenhetsvisningar. Kanns helt sjukt och jag har knappt sant det en tanke pa hela veckan sa jag ar fortfarande helt oforberedd. Jaja, det loser sig alltid.

Svett och brannskador pa er alla!

Cypern

Ojojoj vad jag ar svettig!!
Det ar galet varmt har men nu ar det anda ganska svalt jamfort med dagarna.
Gardagen spenderades mestadels pa en katamaran langs med medelhavets kust, pa kvallen blev Lina sjuk (kan det ha vart fran kvallen innan,mann tro??) men jag gick ut med Sandra och Linda fran Porthallasom vi bor pa samma hotell som. Blev en go kvall...

Idag har vi kort scooter mest hela dagen. Akt mellan olika strander och stader och sett landet lite battre. Ikvall ska vi ut lite grann, men inte dricka nagot. Imorgon ska vi namligen upp tidigt och aka ut pa snorklingstur. Ska bli riktigt ball. Vi tar med oss en undervattenskamera ocksa, och ska forsoka ta lite bilder.

Svett och puss pa er!

Snart packad

Om ett dygn sitter vi där, Lina.
På balkongen. Och jäser.
Eller kanske ligger vi på stranden. Och jäser.
Eller kanske sitter vi på en resturang och har just ätit. Och jäser.
Vi kan ju ha tagit en runda på stan och satt oss under ett träd. För att jäsa.

Jag måste verkligen packa nu... 

Sommarland

Idag var Lina, Sebbe, Edvard, Sune, Thomas och jag på Skara Sommarland :)
Det var riktigt kul! Vädret höll upp hela dagen även om man kunde önskat sig mer sol än vad som blev.
Vi åkte en massa karuseller på förmiddagen. Eller massa och massa, de som fanns, i princip. Jag spöade alla på go-cart. Sen käkade i tacobuffé på världens luffigaste ställe. Det var dyrt och ändå ingick inte dricka, köttfärsen var utspädd med gojs och var kall, maten smakade så där, det fanns knappt sittplatser, personalen var konstig, inredningen föll ihop, det var skräpigt och låg typ 5 döda getingar i vårt fönster och det var allmänt dåligt helt enkelt. Usch.
På eftermiddagen var vi bland vattenattraktionerna. Jag lyckades åka kneeboard på andra försöket, känner mig lite stolt över det :)
Det fanns flera härliga rutchkanor och pooler och vi sprang omkring och lekte där ett bra tag. Med vi menar jag Sebbe, Edvard, Lina och jag. Thomas och Sune frös... ;)

Nu är jag hemma igen men bara tillfälligt, snart ska jag iväg till Partille för förfest hos Edvard och sen blir det Locus. Var svinlängesen jag var på den klubben, men den är grym och det ska bli jätteroligt!

Imorgon måste jag nog packa för Cypernresan...

Bortgjord

Haha!
Nu ringde de från Oslo igen! Jag fattade ingenting för jag hade inte fått veta av någon mer att de skulle ringa, och jag har sökt si sådär 100 jobb de senaste dagarna så jag hade ingen aning om vad det var för jobba han pratade om, men jag sa att jag absolut var intresserad. Han sa att jag skulle höra av mig när jag skulle vara i Oslo så att jag kunde komma på intervju. Gött!
Jag fick be honom att skriva ett mail och skyllde på dålig mottagning. Jag tror inte riktigt han trodde mig och han skrattade lite åt mig, men förhoppningsvis tyckte han att det var roligt och inte dåligt.
Jobbigt nog pratade han svårare norska än den förra som ringde... Men det här ska nog gå bra! Peppar peppar...

Två intervjuer and counting!

Oslonews

Igår ringde de angående intervjun i Oslo.
De ville ha dit mig på intervju på fredag. Jag var tvungen att säga nej, för jag ska jobba på fredag. Då frågade hon om nästa vecka. Då var jag tvungen att säga nej för då är jag på Cypern. Men veckan efter det, sa jag, då funkar det jättebra. 
"Okay... Vi ringer dig i den veckan då..."
Då tänkte jag att loppet för kört, men sa att det fick de gärna göra. Då svarar hon:
"Ja, alltså om du fortfarande är intresserad ringer vi dig den veckan"
Det lät ju faktiskt bättre. Så jag sa att det fick de väldigt gärna göra och hon tackade för sig.
Jag hoppas verkligen de ringer.

Igår firade jag min lille Ed. Han fyllde ju gammal i måndags. 
Vi passade även på att planera intför flytten. Vad vi behöver köpa, när vi ska åka och sånna små detaljer...
Lite av vad vi kom fram till är i alla fall att vi ska dra dit ungefär den 7 september, alltså om 2½ vecka. Vi tar in på vandrarhem och försöker få tag i lägenhet. Ed ska även söka massa lägenheter medan jag är borta, har han lovat. 
Vi ska även åka till Ullared och köpa bra-att-ha-grejer dagen efter ja kommer hem från Cypern. Jag ska va brun. Han ska få skämmas.

Det där va en liten statusrapport i alla fall.

Bästa sommaren

Detta måste nog officiellt vara den bästa sommaren någonsin!
Jag har haft en sån jävla bra sommar att det inte är klokt. Har träffat så mycket folk, gjort så mycket saker, skrattat så jävla mycket... Helt otroligt.
Tack till alla er som vart med och skapat den med mig!

I fredags hade jag tjejkväll. Det blev Lina, Hanna, Sofia, jag och en box Med Sex And The City. Konstigt nog var där också en Gustav... Vart fan kom han ifrån och varför blev han kvar?
Hade ruggigt mysigt i alla fall, det är väl det som är viktigast.
Fick dessutom hjälp att fräsha upp mit CV som jag dag skickat ut till massa ställen. Bland annat en erotikbutik. Fatta vad grymt att få jobb på ett sånt ställe! :D

I lördags var det dags för den (ö)kända scoutkräftskivan. Jag har hört mycket om den men fick i år uppleva den på nära håll för första gången. 
Vi var ungefär 20 st som åkte ut till Jonas familjs sommarstuga a.k.a. det ultimata kräftskivestället.
Bastu, badtunna, båthus, brygga, sovloft... Vad skulle man möjligtvis kunna begära mer?
Vi kom dit på eftermiddagen och slappade i solen lite innan det var dags för 5-kamp. Mitt lag kom sist... Fast jag var den enda som gjorde två strikes i minibowlingen... Damn...
På kvällen dukade vi fram långbord nere i båthuset och snart var ätarfesten igång. Så jäääävla mycket kräftor och så jäääävla mycket räkor och herre gud vad länge man kan äta och vad mycket man kan sjunga och skratta ihop. När vi började bli mätta hoppade vi i badtunnan. Vi satt där och jäste ett tag. Eller... de andra jäste, jag lekte med 4-åriga Pontus och hade vattenkrig. 
Efter badtunna kom simma i sjön, basta, supa, badtunna, supa, basta, bada osv osv
Galet kul.
Morgonen efter var jag glad att vara vid liv. Eller snarare att Ulf fortfarande var det. Jag var jävligt nära på att döda honom för hans totala brist på förmåga att andas genom nästan. Jag har aldrig hört någon snarka så innan!
Vi fick frukost á la Jonas med bacon, ägg och vita bönor och medan andra inte hade tagit sig upp än begav jag mig hemmåt eftersom jag skulle jobba eftermiddagen. 

Vad mer kan jag säga?
Jag är så nöjd...

Vart tar bajset vägen?

Idag skulle jag gå på toa på jobbet. När jag ska dit kommer en av mina kollegor ut därifrån och väl inne på toaletten upptäcker jag att där luktar luftrenare. Tanken slår mig "Tänk om hon har bajsat...?"
Nästan lika snabbt som jag tänker det kommer jag på mig själv.
Vad fan gör det mig för skillnad?
Varför tänker jag så? Varför vill jag veta det?
Om jag nu skulle hitta tecken på att hon hade bajsat, vad skulle jag göra med den informationen då? Titta på henne i smyg, fnissa och tänka "Jag vet allt vad du har gjort"
Skulle jag berätta det för de andra på jobbet? "Gissa vad Monica gjorde på toaletten! Jo, det är sant! Hon bajsade!"

Hon kanske bara använde parfymen för att den luktar gott och även om hon inte gjorde det, om hon faktiskt bajsade så var väl det bara bra. Själv tycker jag det är asgött att bajsa och det är väl fint att hon får ha det lite gött på jobbet ibland.
Ja, ibland är vi människor bra jävla skeva...

Som du märker är bloggandet tillbaka på topp igen - Blondinbella my ass! Nu är det under myntinkastet-humor som gäller...

Intervju!

Jepps, nu har jag fått mitt första positiva svar om ett jobb i Oslo! :D
Det är som typ servitris på en resturang på en go-kartanläggning. Låter ju hur ball som helst!
De ska ringa denna eller nästa vecka och kalla till intervju. Förhoppningsvis kan jag övertala dem att ta en telefonintervju istället, annars kan de bli lurigt...
Men det känns så himla kul att det händer grejer!

Mor, lilla mor del 4

Följande sms-konversation utspelade sig tidigare i veckan:

Mamma:
"Kasst väder. Har fått en restresa till Cypern 23-30 sug. Knappt två tusen per pers!"
Jag:
"Va???"

"Vart är det du och Lina ska och när?"

"Agia Napa, 25-1"

"Oj då, det blir väl kul"

"Inte direkt"

Ett par minuter senare ringer mobilen.

"Hej det är Amanda"

"HAHAHAHAHAHAHA!!!"

"Jag tänkte väl det..."

Partyprinsessa/arbetsnarkoman

Jag känner mig lite som det just nu. De senaste veckorna är det nämligen i princip det enda jag gjort.
Och då menar jag verkligen uteslutande.
Men det känns gött.
Helgerna är galet intensiva och jag har knappt sovit något alls. På jobbet gick jag som en zombie idag, men det var ändå nästan inget att göra så...

I fredags skulle jag träffa Cissi och hamnade på fest hos Peter. Tidig kväll blev sen natt när jag smart nog tänkte att jag faktiskt bara behöver gå upp 20 min tidigare för att åka till jobbet därifrån. Jag hade nog dock fått mer sömn om jag inte hade festat hela natten... Alltid bra att vara efterklok.

Igår efter jobbet drog jag in till härliga gamla Flygarns för att fira Hannas nya jobb!
Vi blev ett härligt gäng och många av oss drog även vidare till Gretas senare. Längesen jag hade en sån kväll nu, det var toppen!

Har bara en veckas jobb kvar nu. Sen ska jag sluta skriva så jävla meningslösa grejer. Eller i alla fall försöka... Skäms över den senaste tidens bajs här på bloggen. Förlåt.
Efter den här veckan har jag ingen aning om vad som ska hända med mig.

Ledig

Igår hade jag min första lugna hemmakväll på över två veckor. Eller... egentligen var den inte helt lugn, för vi hade två nattgäster. Pappan i den Scweiziska familjen och hans barnbarn. Hon skulle till Landvetter tidigt imorse så de sov över här för de e närmre. 
Barnbarnet, Dani, är helt underbar. Sån otroligt söt, trevlig, väluppfostrad, artig och rolig tjej. Och hon är bara 10!
Det är ovanligt att jag tycker om barn i den åldern, men hon var verkligen helmysig.

Idag ska jag träna! Det måste bara göras, har inte haft tid på jättelänge nu och jag är sugen.
Sen får jag väl se om det blir något mer spännande idag eller om det bara blir till att vara hemma. Ska ju jobba imorgon så det blir inte fest ikväll i alla fall. Men imorgon dock, då vill jag ha med er!
Hanna, Sebbe, Jörgen och eventuellt en Gutta har hittills anmält intresse, vad händer med er andra?
Varför inte starta kvällen med en gammal goding - öhl på Flygarns? Vårt älskade ölhak... Vart alldeles för länge sen nu.

Jag ska nog förlova mig...

...sa hon med trots i rösten. Hon stålsatte sig lite. För hon visste vad jag skulle säga. Att jag inte enbart skulle bli glad utan också ifrågasätta, granska och vara kritisk. 
Jag är det inte för att jag vill vara elak. Eller för att jag är avundsjuk. Eller för att jag tycker att hon är för ung. 
Jag älskar henne, jag önskar henne allt gott och hon är gammal nog att fatta sina egna beslut. 
Men hon är en av mina äldsta vänner och jag vill inte att hon ska fara illa och göra något hon kommer få ångra. 

Jag ska inte gå in på detaljer, jag har större respekt än så för hennes privatliv, men jag hoppas att hon vet att jag bara oroar mig och kritiserar av kärlek.
Och jag kan tänka mig en deal. 
Jag kan vara glad för din skull om du lovar att jag får vara brudtärna och fixa din möhippa, capish?


Dessutom fick min älskling Hanna jobb i Oslo idag! GRATTIS!!!
Detta ska firas på lördag, någon som vill vara med?
Sen ska vi bara fixa ett jobb åt mig också...

Lite tradigt

Idag skulle jag jobba heldag. Visade sig dock att min brukare skulle åka hem en sväng idag, så han åkte vid 13.
Jag kunde egentligen åkt hem då, men jag vill ha mina timmar så jag stannade. Hade ingenting att göra, så jag städade ur alla köksskåp. Tradigt.
Trodde han skulle komma hem så att jag fick lägga honom men när klockan började närma sig slutet på arbetsdagen vid 20.30 ringde jag och fick veta att han skulle komma vid 21.
Jahopp. Det var dryga 7 timmar välspenderade...

Imorgon är det halvdag och sen har jag veckans enda lediga dag på fredag. Mums mums

Livat

Här trodde jag att jag skulle få en härligt lugn och trevlig kväll framför datorn och tvn, men så ringer våra schweitziska vänner och säger att de inte kan ta sig hem eftersom de bor på en ö på somrarna och så får de sova över här. Två vuxna med sin dotter på 10 år. Plus två av dotterns tjejkompisar. 
Lugnt och skönt...

Helg

Så har man haft sin lediga dag då. 
Orkade mig faktiskt ut igår efter 3 monsterdagar, och det fick jag inte ångra. 
Hem till Jonte och massa goa gubbs va där





Till och med Lina faktiskt!
Längesen jag såg henne höja vinglaset så gladeligen :)


Blev dessvärre inte så mycket mer kort på kvällen, men det var görkul och gött att va på sån fest igen. För länge sen förra gången. Alla dumjävlar som ska va ute och resa och sånt... ;)

Idag blev det lek med Petis. 
Vi åkte till Allum och provade fula saker



Han försöker va tuff...



Men rätt så snart dyker sanningen upp



Jag var givetvis lika het som jag är alltid. (Det där är glasögonen jag fick av Ed och Peter när de kom hem från luffen. Jääääligt heta! Synd bara att man får huvudvärk av dem...)



Så hittade vi snygga mössor också. Peter köpte min. Jag ska fundera lite till.



Haha, så söt han är, den lille bohemen

Inbrott

Idag har vi haft inbrott här hemma.
Någon/några har brutit sig in och tagit våra saker.
Någon har varit i vårt hus, gått igenom våra lådor och ägodelar och plockat till sig.
Av mig tog de inte så mycket. Jag hade med mig flera av mina värdefulla saker och av resten hittade de bara min mobil och min laddare. Jag har i alla fall inte upptäckt något annat än.
Av mamma tog de så mycket mer...
De tog alla hennes smycken. Smycken hon fått av sin mamma, min mormor, som är död. 
De tog hennes forlovnings- och vigselring och många, många andra värdefulla saker.
De tog en digitalkamera. En videokamera. Tillbehören till mobilen pappa köpte igår. De tog en del annat också men ja orkar inte...
Det är så sjukt att de vart inne i mitt rum och tallat på mina grejer. 
De har öppnat alla lådor överallt. Visserligen inte slängt ut grejer, men ändå systematiskt gått igenom.

Jag hoppas att jag störde dem. Jag ringde hem mitt på dagen men ingen svarade. Jag hoppas jag skrämde dem. Att de blev rädda och stack utan att fullfölja. Eller något. 
Ett par grannar har sett någon skåpbil som uppfört sig lite konstigt, men det är ju inte direkt något att gå på...

Ja vet inte vad jag ska säga... Det är bara så konstigt.

RSS 2.0