Oj

Hemma igen nu.
Så mycket känslor i kroppen har jag inte haft på mycket länge.
Ni ska få bilder. Det kan jag lova...

Peace&Love

Nu åker jag! :D

Midsommar

Så kom midsommarhelgen och gick även detta år.
För mig blev det en ovanlig midsommar men inte en ovanlig fest.
Jag har nämligen aldrig riktigt festat på midsommar innan. Fram tills för två år sedan har jag firat varje midsommar på Stenungsön med traditionella firanden med dans runt stången och sill och hela faderullan. Förra året firade jag i Göteborg med några vänner, sill och potatis men åkte hem när de gick på fest eftersom jag jobbade dygn från och med midsommardagens morgon.
I år jobbade jag hela midsommar, fram till 20.30 och sen gick jag på fest.

Började hemma hos Daniel, där det inte var klackarna i taket direkt. Men det tog sig efter ett tag och snart bestämde vi att träffa ett annat gäng och sätta oss vid scoutgården och tända en eld och ha det lite mysigt.
Mysigt blev det. Och annat också. Det är nämligen någon konstig kraft som gör att så fort dessa gossar hamnar tillsammans under alkoholens påverkan blir det fysiskt omöjligt för dem att behålla kläderna på sig. Det gör ont i dem så länge de är på, de bara måste slänga av dem. Eller nått...?

Jag har en hel hög med tämligen intressanta bilder därifrån men för allas vår skull ska jag inte lägga upp dem här. Är du riktigt nyfiken kan jag visa dig nån gång ändå ;)

Imorgon går bilen mot Borlänge och Peace&Love!

Äntligen!

Nu fick jag äntligen internet tillbaka! :D

Det första jag gjorde var att logga in på MSN för att kolla mailen. Ser då ett intressant mail: "Ang. din ansökan"
Jag öppnade det och slutade nästan andas.

"Hei!

Kopien av ditt slutbetyg og samlede betygsdokument er ikke en vidimerade kopier. For at kopiene skal være gyldige som dokumentasjon må de kopieres, stemples og underskrives av en offentlig tjenestemann (politi, skole, bibliotek osv.) og ettersendes til oss, til samme adresse som du sendte omslagsarket innen ettersendingsfristen 1. juli. Hvis du har noen spørsmål, bare ta kontakt."

VA?!?!
Va fan menas?!
Jag skrek på mina föräldrar som kom springande och läste mailet så snabbt de kunde medan jag började hyperventilera. Snart förstod de vad det handlade om och de började lugna mig. Det går faktiskt bra att hinna.
Jag ska fixa det imorgon emellan packningsattackerna.
Hade även Oslo-hoppet släckts på grund av en jävla skitsak hade jag fan blivit mentalsjuk eller nått.
Usch.

Har blivit sjuk också. Lagom till Peace&Love och allt...
Fick sjukskriva mig från jobbet både idag och imorgon.
Och så har min mobil gått sönder. Igen.

Allt är bra, med andra ord!


Jävla internet...

Hade tänkt göra ett Stockholmsinlägg med massa bilder och sånt, men som Hanna kan intyga är mitt internet helt galet långsamt så jag tror att skulle jag försöka övertyga den om att ladda upp bilder är bra skulle den spy ut megabytes på mig...

Träffade ju Hanna för första gången på ett helt år idag :D
Var verkligen superkul och lite konstigt. Det roliga är ju att vi faktiskt blivit bättre vänner under det året hon bott i Australien än vi vart sen vi var små. Kul, tycker jag.
Vi funderar också på att åka till Sthlm Pride-festivalen ihop. Hade vart SJUKT kul!
Hon är ju bi också, så vem vet vad för spännande saker man kan få uppleva då. Det vet ju alla. Bi- och homosexuella människor är vildar och djur som kan hitta på vad som helst. Tufft att få se dem in action på nära håll, liksom.

Syster är hemma nu. Skrivit på kontrakt på lägenheten hon och sambon och katterna ska bo i till hösten. Systern och sambon kanske ska ta över den jobbiga hunden också. Okay, så jobbig är hon inte, men vi vill hellre ha en av valparna från Toya, och om de tar henne försvinner hon ju inte helt :)

Snart är det Peace&Love fölk!!!
Längtar som satan nu!

Och imorgon ska jag jobba 13 h med storhelgs-OB - toppen!
Sen ska jag iväg på fest på kvällen - Dubbeltoppen!

Kommer bli en härligt hektisk tid fram till Pisan nu...

Ensam hemma

Jepp, idag jobbar Walle så jag har en del ensamma timmar framför mig.
Denna gången har jag dock ingen fysik att räkna så jag slipper vara skuldmedveten över att bara göra strunt hela dagen :)
Det finns också lite goa grejer att pyssla med.
2 st Family Guy DVD:er, badkar, filmer, matlagning, böcker, rota igenom lägenheten efter pinsamma saker, åka skateboard, spela gitarr...
Lär väl kanske inte spela gitarr eftersom jag suger på det, men skateboarden kanske jag tar ut på en liten tur. Saknar min snowboard så jävulens mycket...

Har vart riktigt trevligt här, men jag tänkte att jag skulle vänta med att skriva om det tills jag kan lägga in bilder till det.
Någon som vill underhålla mig med lite telefonsex el dyl?

På plats

Oj vad god mat man kan laga... :)
Haft fiskdag idag. Sill o potäter till lunch. Fiskgratäng till middag. I andra halvlek av denna matchen blire ost och kex.
Inte så dumt det!

Phweew

Blev en lite svettig auktion och det rejsades mot slutet, men jag fick den i alla fall :)
8.07 imorgon från Alingsås. Gött.

Förberedelser

Blev en gött slapp hemmadag igår. Hade planer på att träffa Stu, men eftersom han är tidernas virrpanna blev de inget med det. Däremot åkte Jonte och compani till Hultan - sjukt avis! Speciellt nu när jag är ledig och allt... Jälla skit...

Åkte hem till Peter på kvällen. Laga middag och kolla film. Asnajs.
Fick dock gå upp lite tidigt, men detta gjorde inte så mycke när ja fick träffa Cissi och åka för att inhandla lite goa festivalprylar!
Blev en luftmadrass och en typ brassestol, men ingen megafon. Dom jävlarna på ÖB (eller som Peter kalla de fetival-B) hade fan inga! Värdekasst...

Ska åka till Stockholm imorgon, bestämde jag lite snabbt och lätt. Fick även flyttat lite på ett arbetspass så nu är jag ledig till onsdag. Betyder att det känns mer meningsfullt att lägga ut massa pengar på att åka upp.
Ska bli riktigt kul att träffa Walle igen. Var länge sen.
Hoppas på bättre väder i Stockholm än här. Troligen inte, va?

Ta blodprov

Usch usch usch usch!

En av mina värsta farhågor besannades idag. Jag trodde kanske att de ville ha ett bajsprov men inget blodprov av mig, det var ju trots allt magen de handla om, men ack nej...
De ville inte ha mitt bajs men flera liter av mitt blod.

Jag är inte direkt nålrädd, jag menar jag har ju klarat att pierca mig massa gånger utan att ha flippat, men den här gången balla ja ur totalt.
Jag fick be dem att inte sticka mig i armvecket, för det skulle jag inte klara av. Då ville de givetvis ha en förklaring på varför och för söka övertala mig och peka på hur fina blodkärl jag hade där och visa på sig själva och sån skit och jag blev lite hispig.
Fick dem till slut att förstå att jag inte skulle gå med på det, och de försökte i handen istället.
Det var den söta läkarstudenten jag nyligen berättat allt om mina bajsvanor för som fick göra det och det gick så där.
Först fick han nagla fast blodkärlet och sen kom det inget blod så han fick sticka om och rota runt tills de kom lite.
Då svimmade jag.
Jag fick först blodtrycksfall och blev vimsig, inget konstigt med det. Men sen blundade jag och koncentrerade mig på att inte va vimsig, det gick inte så bra. Plötsligt hör jag killen säga nånting till mig genom dimman, öppnar ögonen och ger honom ett förhoppningsvis begripligt svar, men jag misstänker att det bara var lite "blubb blubb bläbb". Han såg i alla fall nöjd ut, men frågade om jag var lite snurrig. Jo, tack.

Han fick sluta sticka mig, för de kom inte tillräckligt med blod. Jag fick lägga mig ner och en snäll sköterska kom med saft. Sen fick hon sticka mig. Hon försökte också övertala mig att ta i armvecket och tyckte nog att jag var väldigt töntig, men det gick verkligen inte. Ficknästan panik.
Så hitta hon i alla fall ett blodkärl på handleden som funka och allt gick bra.

Jäkligt oväntat att ja skulle svimma faktiskt. Men men, så kan de gå.
Cyklade hem sen, ganska dum grej egentligen, och fick lite blodtrycksfall igen. Så nu får ja sitta och ta de lugnt ett tag och äta socker. Synd!
Det de testade för va förövrigt glutenallergi och tarminflammationer.
Får svar om en vecka.

Har väldigt bra blodvärde förövrigt. 120 ska man ha över. Jag hade 148. Oh, yes, dyrka mig.


Vårdcentralen

Jepp, idag ska jag till sjukan.
Ska ta lite prover för att se om jag har något mer än laktosintolerans. Är så trött på att ständigt ha ont i magen.
Hoppas verkligen att det inte visar att det är glutenintolerans också!
Det hade varit så jävla jobbigt.
Wish me luck!

Hihi

Asså jag blir så jävla glad.
Nu ska jag inte jobba på flera dagar (ljög till och med lite på jobbet för att slippa) och ovanpå det har Cissi och Jonte blivit ett par!
Fan va kul man har ibland :D

Nattliga äventyr...

...man önskar man slapp!
Fick gå upp ur sängen vid 4 imorse för att jaga ut en enveten geting som letat sig in genom mitt fönster. Låg sedan ett tag med solen i ögonen och kämpade för att somna om.
Vaknade vid kvart i 7 igen då jag går upp när jag ska iväg och jobba. Förstod snart att så inte var fallet idag och somnade om.
Vaknade sista gången när radion gick igång vid 10, försökte förneka den ett tag men gick sen upp.

Blev en härlig shoppingdag med Cissi idag! :D
Tråkigt bara att tågen var helt galna efter något växelfel så det tog mig drygt 1½ h att ta mig till Göteborg. Jaja, smällar man får ta. Var ju roligt nog när jag väl var där :)

Handlade för typ 1000 spänn och fick gött med grejer för det.
Bl.a. ett linne, en klänning/linne, en scarf/skärp, två par shorts och en halvtjock kortärmad tröja. Mucho nöjd!

Blir till att åka till ÖB i veckan för att inhandla lite goa grejer inför årets Peace&Love-resa!
Saker som megafon och grassestol är livsavgörande där uppe.

Imorgon blir de litegranna jobbat och sen börjar the serious ledighet.

Slutstation

Nu är helgens jobb över.
Är riktigt trött nu, men det har faktiskt varit rätt kul att jobba också.
Kvällen igår slår dock det mesta :D
Hade egentligen inte tänkt åka till Jonte alls, skulle ju upp innan sju på morgonen och var redigt trött redan. Men så lockade det ändå såpass att ja bestämde mig för att åka dit en stund. Vilken tur att jag gjorde det.
Det var så jävla kul och jag var ändå bara där i några timmar. Önskar att jag hade kunnat stanna och bli full och farlig med er andra, men det var gott att få några timmars sömn i natt i alla fall.
PUSS på er! :D

Nu ska ja va ledig i nästan en vecka. Ska jobba några timmar på tisdag eftermiddag, men annars är inget inplanerat. Helt underbart!
Ring om du vill bada!


Äkta sommarkänsla

Vilken undebart härlig sommarkänsla som infann sig hos mig idag när jag tillsammans med Spencer, Peter, Jörgen och Mattias åkte i volvon med rutorna nere och lyssnade på härlig musik på högsta volym på väg mot picknick-badandet.
Helt underbart!
Det var Spencer den söte som ringde och beordrade dit oss, så det var ju bara till att lyda :)
Blev härlig picknick vid Säveån som var ruggigt varm att bada i. Hade inte med mig några egna badkläder, så jag fick lite provisoriskt bada i lånad t-shirt och badbrallor. Vad luftigt det är att ha killbadbyxor!
Flera av pojkarna hade med sig bira och satte tidigt igång nationaldagsfirandet, vilket gav ännu mera sommarkänsla.

Fick dessvärre lämna det glada sällskapet för att åka till jobbet. Jobbade bara 5 timmar idag, vilket var skönt, men det hade varit ännu mycket skönare att stanna där med dem i solen och gemenskapen.
Jaja, skit händer.
Ska jobba typ 8 h imorgon och sen ett helpass på söndag. Är lite tufft, men i detta vädret ska jag inte klaga :)

WIIIIE!

Skatteåterbäringen har kommit! :D

Nu ska jag shoppa!

Eller hur, Cis? ;)

Liten ledighet

Blev en stundvis hektisk, stundvis mycket lugn helg men när det var slut var även jag det. Helt död när jag kom hem igår.

Idag vart jag ledig och solade en del innan matteeleven kom för sista lektionen innan skolans slut. Hon har prov på torsdag. Ska hålla tummarna för henne.

Lina kom sen på kvällen. Vi gick upp till en sjö i skogen och badade. På riktigt.
24 grader i vattnet och en riktig simtur blev det. Underbart.
Sen planerade vi lite för vår resa i sommar. Vi ska nämligen åka på en veckas sista minuten resa till något soligt ställe i slutet av sommaren. Ska bli så jävla underbart. Bara hon och jag. Fest och sol och upplevelser. Kan knappt tänka mig något härligare :)

Imorgon ska jag jobba på eftermiddagen. Känns helt okay. Hinner sola en stund på förmiddan då. Gött gött gött.

Hoppas folk ska till sticky på torsdag! Ska jobba eftermiddagspass på fredag och sen hela helgen, så jag vill ta mitt enda festtillfälle den här veckan i akt!

RSS 2.0